Співпраця Льотної академії з Корпусом миру США в Україні почалася з 2016 року. За цей час було реалізовано кілька успішних проєктів: «Викладання англійської мови як іноземної» з волонтерами Декланом Хейсом та Джоелом Віскіним, семінар для викладачів кафедри іноземних мов з Ніколь Дінтіно, участь викладачів у заході TEDxIvanaFrankaStED, захід «Міжнародні програми навчання іноземним мовам», тощо.

Ми радісно анонсуємо старт нового проєкту спільно з Корпусом миру США в Україні з навчання англійської мови за напрямом інформаційних технологій для здобувачів вищої освіти. Заняття проводить американський професор PhD in Computer Sciences Даг Холл (Doug Hall). Протягом п’яти років він успішно працював зі студентами університету в Одесі, як очно, так і он-лайн, викладаючи англійську мову за професійним спрямуванням (Кібербезпека, Телекомунікації, Розробка програмного забезпечення, Комп’ютерні науки, SQL).

Координаторами спільної онлайн-програми від Льотної академії є професорка кафедри права та соціально-гуманітарних дисциплін Олена Москаленко, доцентки кафедри професійної та авіаційної мовної підготовки Людмила Герасименко та Світлана Муравська. Учасники програми від академії: Семен Співак, Дарина Довженко, Дар’я Колісник, Олександр Попок, Бреус Даніїл, Владислав Чернявський, Сергій Бєлий, Олексій Середа.

«Проєкт віртуальної служби Корпусу миру США в Україні» на базі Одеського Національного Політехнічного Університету поєднав студентів п’яти університетів: Льотної академії Національного авіаційного університету, Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Київського національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Заняття проводяться кожного тижня по четвергам до 30 березня 2023 року на платформі ZOOM.

Бажаємо успіхів учасникам програми!

За інформацією
кафедри права та соціально-гуманітарних дисциплін та
кафедри професійної та авіаційної мовної підготовки