В Льотній академії Національного авіаційного університету відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам - бакалаврам. Урочистості з цієї нагоди відбулися у сквері Івана Кожедуба. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України. А також, курсанти урочисто внесли символ навчального закладу - прапор Льотної академії НАУ.

Документи про вищу освіту отримали 160 випускників, серед яких є громадяни іноземних держав: Єгипту, Грузії, Узбекистану, Туркменістану, Лівії, Алжиру, Азербайджану та інших країн. 36 бакалаврів закінчили льотну академію з відзнакою. Цього року отримали дипломи про вищу освіту випускники двох факультетів академії- льотної експлуатації та обслуговування повітряного руху та факультету менеджменту, загалом – 11 спеціальностей. З вітальними словами до випускників звернувся доктор юридичних наук, заслужений юрист України, начальник Льотної академії НАУ Олександр Чумак. Він подякував викладачам і батькам за їх внесок у підготовку фахівців і побажав, щоб мрія кожного випускника справдилася. «Ви вже заклали міцний фундамент на усе життя! Ви отримали омріяну спеціальність, затребувану і конкурентну, здобули знання, але ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Дякую за те, що ви обрали саме Льотну академію!», - звернувся у вітальному слові до випускників Олександр Чумак.

Начальник льотної академії наголосив на тому, що флагманом авіаційної освіти в Україні була і залишається Льотна академія НАУ. «Наш заклад розвивається і вперше в академії та Україні випускаємо бакалаврів нової спеціальності - правове забезпечення авіаційної діяльності. І ми пишаємося цим здобутком!»,- зазначив Олександр Чумак.

«Впевнений, що спогади про найкращі миті студентського життя назавжди залишаться з вами, а Льотна академія Національного авіаційного університету зустрічатиме вас, радітиме вашим успіхам, підтримуватиме на життєвому шляху! Щасливої дороги у професійний світ!», - побажав випускникам начальник льотної академії.

Вручення дипломів – неповторне, незвичайне свято, до якого чотири роки, як по сходах, довелося підійматися нашим випускникам. Найурочистішим моментом свята стала церемонія вручення дипломів. На адресу випускників звучали привітання та настанови від т.в.о. декана факультету льотної експлуатації та обслуговування повітряного руху, кандидата технічних наук, доцента Анатолія Залевського та декана факультету менеджменту, доктора економічних наук, професора Марії Письменної. Дякували викладачам випускники- бакалаври – Наталія Посна та Руслан Соколов.

Вітаємо наших випускників! Нехай успіх та професійне зростання наповнюють ваше життя! З гідністю несіть звання випускника Льотної академії Національного авіаційного університету!