Одеський бізнесмен, меценат, приватний пілот і фанат авіації Вадим Громов - особистість в льотній академії вже добре відома і пізнавана. А кожен його візит до нашого навчального закладу приносить нові приємні сюрпризи. То призи кращим курсантам, то допомога сироті, то вищий пілотаж - в подарунок учасникам і гостям академічного заходу. На цей раз Вадим Олександрович провів ряд бесід з майбутніми пілотами - як з українськими громадянами, так і з інтернаціональною командою представників багатьох країн світу.

В рамках лекцій з психології на тему професійної надійності, одеський гість, виходячи з власного життєвого досвіду і багажу корисної інформації, накопиченої в ході спілкування з іншими авіаторами, формував у курсантів 4-го курсу правильні психологічні установки. Володіючи відмінною енергетикою, виблискуючи почуттям гумору і ерудицією, закоханий в небо одесит ненав'язливо, але наполегливо переконував майбутніх пілотів в необхідності напруженої систематичної роботи над собою. Наводив приклади, пояснював необхідність вдосконалення тих чи інших компонентів професійної надійності, вказував найбільш оптимальні шляхи роботи над їх розвитком.

Крім того, Вадим Олександрович обговорив з хлопцями перспективи подальшої взаємодії, запросив відвідати авіаклуб «Одеса» на аеродромі Гідропорт і пообіцяв в наступаючому новому році нові акції для майбутніх пілотів від одеських авіаторів. Після чого, як говорила відома Фрекен Бок про своє літаючому одного: «Він полетів ... Але обіцяв повернутися».

Центр громадських зв'язків КЛА НАУ