10 листопада в стінах ДК "Авіатор» провели перший «Університетський батл» серед ВНЗ Кропивницького. Виборювали першість Кіровоградська льотна академія НАУ, Кіровоградський державний педагогічний університет, Кіровоградський національний технічний університет, Медичний коледж ім. Мухіна та Донецький національний медичний університет ім. Горького.

   Для визначення переможця команди пройшли через чотири раунди: відеопрезентація своєї команди і свого ВНЗ, студентський гумор, вокал і хореографія.   

 Не дивлячись на дух суперництва на сцені, в залі панувала дуже дружня атмосфера. Всі команди були чудово підготовлені і передбачити, хто переможе було неможливо. За допомогою компетентних журі ця проблема була вирішена. Команда КДПУ взяла перше місце в раундах студентський гумор і відеопрезентація. Команда КЛА НАУ забрала перше місце у вокалі та хореографії. Величезна подяка групам підтримки своїх ВНЗ, так як вони створили особливу приємну атмосферу в настільки дощовий день. І їх теж відзначили - група підтримки КЛА НАУ отримала приємний сюрприз від організаторів.  

Приємним завершенням вечора були результати: 3 місце - Медичний коледж ім. Мухіна, 2 місце - Кіровоградський державний педагогічний університет, 1 місце - Кіровоградська льотна академія НАУ. Всіх учасників нагородили грамотами та подарунками. Фотозвіт додається.

Центр громадських зв'язків КЛА НАУ