Вже не перший раз Ольга Філіна - експерт в області СММ - відгукується на прохання керівництва льотної академії про проведення відповідного тренінгу для слухачів курсів перепідготовки військовослужбовців та членів їх сімей проекту «Україна - Норвегія». Випускники попередньої групи, благополучно освоїли курс «Менеджмент та інформаційні технології підприємницької діяльності», дали одностайно високу оцінку актуальності та корисності знань, отриманих в ході тренінгу, проведеного з ними. Звичайно, хотілося і новим слухачам надати можливість дізнатися на якісно високому рівні від практикуючого фахівця з великим досвідом інформацію про те, як правильно і ефективно використовувати можливості соціальних мереж (переважно Фейсбуку) для просування своїх товарів або послуг, розвитку бізнесу або самопіару.

   Користуючись нагодою, на тренінг запросили і тих співробітників льотної академії, яким дана тема була б корисна в їх діяльності.

   Тренінг тривав два дні і охопив значну кількість питань, з якими стикається кожен, хто хотів би отримати ефективну рекламу свого бізнесу або максимально широко розповсюдити корисну інформацію безкоштовно або з мінімальним бюджетом. Про секрети і особливості Фейсбуку, про власний досвід і допущені помилки, про напрацювання кращих фахівців і багато іншого говорила Ольга зі своєю аудиторією. Слухачі задавали масу питань і щиро дякували прибула до нас з Києва виступає за якісний і корисний тренінг. Адміністрація льотної академії та «Клуб українсько-норвезького партнерства» також висловлюють Ользі Філіної величезну подяку за роботу, виконану на високому якісному рівні!

Центр громадських зв'язків КЛА НАУ