Курси перепідготовки військовослужбовців, звільнених в запас, і членів їх сімей, які проходять на базі КЛА НАУ в рамках проекту «Україна-Норвегія» завдяки активному сприянню «Клубу українсько-норвезького партнерства» систематично посилюються тренінгами та іншими заходами, що допомагають сформувати максимальний потенціал для успішної адаптації і самореалізації.

Так, 12-13 квітня для слухачів курсів був організований курс лекцій і практикум, об'єднані назвою «Social media marketing як інструмент розвитку стартапу і управління людьми та процесами в рамках соціальної платформи бренду». Тренер Ольга Філіна, що прибула з Києва – автор книг, що вже стали бестселерами, з можливостей видаленого заробітку і ефективного використання Фейсбуку http://www.ifsa.kiev.ua/files/_book_2014_A4_II.pdf – дві доби інтенсивно навчала учасників проекту "Україна-Норвегія" та бажаючих з числа курсантського складу сучасним методам самопіару і розвитку бізнесу в інтернеті.

Слухачі курсів перепідготовки вже знаходяться на фінішній прямій освоєння спеціальності «Менеджмент та інформаційні технології підприємницької діяльності», а, отже, відповідно до планів навчання, навчилися тому, як створити і розпочати свій бізнес, а також – навичкам роботи з комп'ютером. Тренінг, проведений для них Ольгою Філіною, став тією ланкою, став тією ланкою, що пов'язує отримані знання в єдине ціле, яка має допомогти кожному швидко і практично без додаткових витрат, залучити до свого продукту, послуги або акції (якщо мова йде про створення громадської організації) зацікавлену аудиторію з використанням вже освоєних інформаційних технологій. Учасники тренінгу активно задавали питання, з азартом брали участь у вирішенні завдань і успішно взаємодіяли в командах. Їх відгуки про корисність та актуальність отриманої інформації перевершили навіть очікування організаторів тренінгу. «Автор, пиши ще!!!» – одноголосним закликом проводжали кіровоградці креативну і стильну Олю, яка володіє відмінним почуттям гумору і ораторськими здібностями. Ольга Філіна, в свою чергу, будучи представником Міжнародного фонду соціальної адаптації http://www.ifsa.kiev.ua/ (що організував проект «Україна-Норвегія) відзначила високу мотивованість і згуртованість кіровоградської групи слухачів курсів перепідготовки, побажала всім успіхів у навчанні та адаптації, а також пообіцяла особисте консультування і підтримку з питань маркетингу соціальних мереж.

Центр громадських зв'язків КЛА НАУ