«Клуб українсько-норвезького партнерства» продовжує активно піклуватися про те, щоб слухачі курсів на базі льотної академії для звільнених в запас військовослужбовців та членів їх сімей в рамках проекту «Україна-Норвегія» отримали максимальний результат від процесу перепідготовки цивільним спеціальностям.

Безперечно, що найцінніший багаж на шляху до успіху - це знання, які нести зовсім неважко, а стати в нагоді вони можуть в самих різних ситуаціях. І успішні люди знають це як ніхто інший, рекомендуючи бізнесменам-початковцям відвідувати семінари і курси з фінансовій освіті, підписуватися на розсилки успішних підприємців, які охоче і безкоштовно діляться знаннями в області фінобразованія, підприємництва, не упускати можливості вчитися у тих, хто пішов далі, ніж інші.

Щоб максимально посилити комплекс знань, що отримують слухачі курсів в стінах КЛА НАУ, «Клуб українсько-норвезького партнерства» залучає до участі в навчальному процесі запрошених «з боку» фахівців відповідного профілю. Так, в березні цього року з групою слухачів проекту «Україна-Норвегія» розпочала працювати бізнес-тренер консалтингового центру «Кредо» Махиня Ніна Володимирівна. Провівши спочатку груповий тренінг, вона приступила до режиму індивідуальних консультацій з кожним слухачем з приводу вибраних ними бізнес-ідей, структури вже створених бізнес-планів, з питань залучення коштів і інвесторів, стратегій рекламних компаній і маркетингових досліджень і т.д.

Мотивувати слухачів на рішучі дії по реалізації бізнес-планів та ідей, викладачам економічного блоку допоміг коуч-тренер Олександр Литвиненко. Група з інтересом зустріла свого харизматичного гостя і з ентузіазмом включилася в групову взаємодію під його керівництвом. Однозначно позитивним результатом можна вважати те, що слухачі одностайно висловили бажання продовжити спілкування з Олександром і пройти через його тренінг правильних установок на шляху до успішності.

Наступним гостем учасників українсько-норвезького проекту став директор компанії «ЕУЛАЙФ Груп» Володимир Павлюченко, який розповів не тільки про існуючу систему накопичувального страхування життя з можливістю отримання додаткової пенсії, а й про те, як військовослужбовець, звільнений в запас, може реалізуватися в даній сфері діяльності. Будучи полковником запасу, Володимир Іванович швидко знайшов спільну мову з аудиторією і відповів на масу запитань, які цікавлять слухачів.

У такому активному режимі розширення кругозору і багажу знань групі належить працювати і на наступному етапі навчання. Попереду - дуже цікаві і корисні тренінги по фандрайзингу, по SMM- менеджменту (Social media marketing) і багато іншого.

Так ось і йде група слухачів до запланованого результату - знайти кожному слухачеві з числа звільнених у запас військовослужбовців і членів їх сімей справу до душі, яка б ще й приносила прибуток. Відповідно до думки Річарда Баха про те, що «при бажанні мати те, що ніколи не мали, Вам доведеться почати робити те, що ніколи не робили».

Клуб українсько-норвезького партнерства