3 грудня 2021р. викладачі кафедри права та правового регулювання авіаційної діяльності Льотної академії НАУ спільно з командиром роти № 3 батальйону управління патрульної поліції в Кіровоградській області капітаном поліції Олександром Заніздрою провели бінарне заняття за темою «Особливості вилучення наркотичних речовин під час проведення особистого огляду та огляду речей громадянина».

Офіцер поліції, спираючись на норми законодавства та цитуючи їх, ознайомив студентів із порядком і підставами проведення поверхневої перевірки та особистого огляду особи на практиці, пояснив різницю між оглядом як запобіжним заходом та як заходом припинення, розкрив правові підстави складання працівниками поліції протоколу про адміністративне затримання, про адміністративне правопорушення та винесенням постанови по справі про адміністративне правопорушення. Окремо акцентував увагу на видах наркотичних речовин та їх прекурсорів, порядку їх вилучення та фіксації.

Заняття за участю практичних працівників мають вагоме значення в освітньому процесі, оскільки дають змогу студентам-правникам на практиці закріпити отримання знання, сприяючи подальшій адаптації майбутніх юристів до специфіки роботи.

Колектив навчального закладу висловлює вдячність за співпрацю управлінню патрульної поліції в Кіровоградській області з Льотною академією НАУ, а особисто - командиру роти № 3 батальйону капітану поліції Заніздрі Олександру - за змістовну та фахову доповідь та участі у проведенні заняття.

За інформацією
кафедри права та
правового регулювання
авіаційної діяльності