20 жовтня 2020 року в день Міжнародного дня авіадиспетчера (за ініціативи та організаційної підтримки Посольства України в Кувейті) відбулася міжнародна онлайн-конференція «Пряме авіасполучення між Україною та Кувейтом: горизонти можливостей».

З вітальним словом до учасників конференції виступили: Посол України в Державі Кувейт О. О. Балануца та Посол Держави Кувейт в Україні Рашід Аль-Адвані.

Спікерами даного заходу були:

  • Голова компанії “Ukrainian Incentives” (туризм в Україні, авіаційний потенціал: характеристика)
  • Представники Міжнародного аеропорту «Бориспіль» та українських авіакомпаній («МАУ», «SkyUp Airlines»)
  • Представники Льотної академії Національного авіаційного університету України (освітній напрямок)
  • Представник Міжнародної реабілітаційної клініки Козявкіна (м. Трускавець)
  • Представники готелів Fairmont / Hyatt / Premier Palace (готельна сфера, інфраструктура)
  • Директор юридичної компанії «DLF Attorneys-at-Law» (сектор нерухомості)
  • Представники авіакомпанії «Jazeera Airways» (кувейтська сторона)

Представниками льотної академії виступили Кулітка Олександр Михайлович- Начальник начально-наукового центру міжнародної освіти та співробітництва Льотної академії НАУ  та Радул Сергій Григорович – к.пед.н., доцент кафедри іноземних мов, заступник директора бізнес-школи та аспірантка академії Катерина Долгоєрова. Обговорювалося питання «Чому ЛА НАУ – це правильний вибір для кувейтського абітурієнта? Науково-практичні досягнення та освітній потенціал Академії». Також визначено перспективи подальшої співпраці із представниками українських та кувейтських авіакомпаній, туристичної галузі.

Особливу вдячність висловлюємо Надзвичайному та Повноважному Послу України в державі Кувейт пану Олександру Балануці за підтримку та залучення нашого навчального закладу до міжнародного співробітництва.