4 квітня 2024 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти, професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту авіаційної діяльності Льотної академії Національного авіаційного університету, гаранта, членів проєктної групи та запрошених гостей-стейкхолдерів, а саме:
- керуючого директра Antonov Logistics SALIS GmbH В. Авдєєва
- генерального директора міжнародної акціонерної авіаційної компанії «УРГА» О. Галінського
- директора ТОВ «ВО – ТУР»В. Соколовського
- директора ФОП Карпова К.Ю. «Поїхали з нами» К. Карпова.

Обговорено пропозиції та зауваження від стейкхолдерів щодо ОПП «Менеджмент авіаційних та туристичних підприємств» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Були детально проаналізовані обов’язкові та вибіркові компоненти освітніх програм. Увага також була акцентована на можливостях працевлаштування випускників кафедри за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Були обговорені питання щодо можливості проходження літньої практики в даних підприємствах та про подальші можливості співробітництва та працевлаштування як в межах окремих напрямів цифрового розвитку.

Вдячні всім запрошеним гостям за значущу участь у навчальному процесі здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту авіаційної діяльності та удосконалення освітньо-професійних програм.

Детальніше