20 листопада начальник Льотної академії НАУ Сергій Миколайович Неділько провів робочу зустріч з головним спеціалістом відділу у Кіровоградській області Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Гуріною Людмилою Василівною, Директором Комунального закладу «Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам» Колінько Віктором Олексійовичем, завідувачкою кафедри професійної педагогіки та соціально-гуманітарних наук ЛА НАУ Плачиндою Тетяною Степанівною щодо створення на базі Льотної академії НАУ Центру психолого-соціальної адаптації ветеранів/нок, діючих військовослужбовців та представників сектору безпеки і оборони, їх родин та родин загиблих «Ветеранський простір Кіровоградщини». Відбулося обговорення основних положень Меморандуму і шляхів його реалізації.

Л.В. Гуріна та В.О.Колінько наголосили на доцільності створення Центру саме в Льотній академії, оскільки ЛА НАУ є учасником реалізації Проекту «Україна-Норвегія» і має значний досвід з перепідготовки і соціальної адаптації військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Тренерка Проекту «Україна-Норвегія» Л.В. Гуріна та випускник цього проекту В.О.Колінько відзначили надважливу роль організатора виконання проекту в Україні – МІЖНАРОДНОГО ФОНДУ СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ.