5 березня в залі обласної філармонії відбувся фінал конкурсу «Міс Принцеса Кіровоградщини 2019».  Організатором регіонального конкурсу виступає модельне агентство «Mix Models». Серед 18 учасниць були дві чарівні представниці академії Дарина Грачова та Юлія Дануца. А одним із членів журі декан факультету менеджменту Марія Письменна.

У цей день сцена іскрилася незвичною чарівністю і особливою красою фіналісток.  18 дівчат нашого міста постали перед глядачами в феєрверку неонових вогнів і водоспаді музики у всій своїй красі.  Вони проявили свій артистизм, харизму і вміння триматися на публіці в рамках чотирьох конкурсних виходів.

 Перший вихід - «Презентація».  За традицією під час першого виходу глядачі познайомилися з усіма учасницями.  Ведучий конкурсу Дмитро Крендель розповів про захоплення, життєве кредо кожної претендентки на головний титул вечора.

 Під час другого виходу дівчата продемонстрували колекцію спортивного одягу від ТМ «Fly», де бездоганний крій і сучасний дизайн виробів підкреслили індивідуальність конкурсанток.  Найгучніші оплески в цей вечір від чоловічої половини публіки прозвучали під час появи дівчат в купальниках.  А найчарівнішою і красивою частиною заходу став вихід учасниць в колекції вечірніх та весільних суконь від дизайнера Людмили Мартинової. Конкурсантки  були прекрасні, граціозні і бездоганні.

 Не обійшлося в цей вечір і без яскравої шоу-програми! Гарним  доповненням весняного шоу стали динамічні і запальні виступи Імперії мистецтв «Форсайт», зразкового хореографічного ансамблю «Олена», а учні школи моделей "Mix models" презентували глядачам професійні покази колекцій  від салону вечірніх суконь Dress Bar, салону шкіри та хутра «Епіка», магазину «Спортландія». 

Надзвичайно приємно, що наші дівчата отримали високу оцінку від журі змагань. Так, Юлія Дануца стала III Віце Міс Принцеса Кіровоградщини 2019. А чарівність та харизматичність Дарини Грачової оцінили навіть самі конкурсантки, які методом таємного голосування віддали їй перевагу у номінації  «Міс Принцеса Кіровоградщини Дружба 2019».

Щиро дякуємо керівнику модельного агентства «Mix Models» Олені Рудьковський за чудову організацію конкурсу, а всім глядачам за підтримку наших конкурсанток!