Знання англійської мови стає необхідною умовою успішності у будь-якій сфері бізнесу. Проте на пострадянському просторі саме недостатнє володіння англійської мови стає каменем спотикання чи не для кожної дорослою людини. Як навчити англійської мови людину, яка вже давно вийшла із студентського віку та має дефіцит вільного часу?

Над такими запитаннями замислились викладачі англійської мови Льотної академії, спираючись на свій досвід навчання та перенавчання авіаторів. І зрештою, запропонували програму підготовки, яка може бути реалізована навіть для менеджерів вищої ланки та керівників підприємств та бізнес-установ.  Саме така програма лягла в основу спільного проекту між підприємствами  "Гідросила ГРУП", "Ельворті ГРУП" та Льотною академією.

3 квітня 2017 року в бізнес-центрі "Ельворті" стартував проект "Англомовне перетворення підприємства". Перші чотири групи фахівців підприємств "Гідросила" та "Ельворті" розпочали курс вивчення англійської мови за програмою спеціально розробленою викладачами Льотної академії, пристосованою до вимог підприємств. Начальник академії Сергій Неділько  привітав першу группу з початком занять та побажав викладачам і слухачам курсів вдалого старту!

Олена Ковальова