15 грудня 2023 року до Кропивницького знову завітав волонтер з Польщі, знаменитий художник, ЗБІГНЄВ АДАМСЬКІ з черговим вантажем гуманітарної допомоги та відвідав Льотну Академію національного авіаційного університету.

В академії, разом з волонтерами ТЕТЯНОЮ ЦІВІНОЮ та ВОЛОДИМИРОМ КЛЮШНІЧЕНКО, ЗБІГНЄВ АДАМСЬКІ відвідав кафедру аварійно-рятувальної, професійно-прикладної фізичної підготовки та туризму, кафедру конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності, а також медико-санітарну частину академії, гуртожитки та бомбосховище, яке є Пунктом Незламності.

Супроводжував гостей в.о. директора Льотної Академії НАУ СЕРГІЙ НЕДІЛЬКО, до якого, волонтери й приїхали з гуманітарною допомогою.

Окрім гуманітарної допомоги, ЗБІГНЄВ АДАМСЬКІ передав, для використання у Льотній академії НАУ, 6 безпілотників.

В.о. директора Льотної Академії НАУ СЕРГІЙ НЕДІЛЬКО та Голова профспілки ІГОР МИХАЙЛІЧЕНКО вручили польському волонтеру ЗБІГНЄВУ АДАМСЬКІ Подяку за проявлену волонтерську ініціативу, підтримку, небайдужість і готовність до самопожертви заради інших та перемоги і миру в Україні.

ЗБІГНЄВ АДАМСЬКІ, напередодні новорічних свят, - це просто справжній Санта–Клаус, який ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ, окрім, надання гуманітарної допомоги, намагається підняти моральний дух, що також сприятиме наближенню до ПЕРЕМОГИ і МИРУ!!!