14 червня 2023 року нашому колезі і керівнику профспілки академії Ігорю Михайліченку виповнюється 60 років!

Ігор Володимирович долучився до колективу академії у 2016 році. Відтоді працював в академії на посадах завідувача гуртожитку, начальника організаційно-стройового відділу, начальника відділу з організаційно-стройової, виховної та психологічної роботи, а у червні 2021 року отримав мандат беззаперечної довіри колективу і був обраний головою профспілки ЛА НАУ.

Зараз поєднує діяльність голови профспілки з викладанням – працює доцентом кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності.

За плечима у Ігоря Володимировича насичені роки навчання у Казанському вищому танковому командному училищі, Київському національному університеті внутрішніх справ, захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук, самовдосконалення та здобуття вченого звання доцента.

У роботі всі ми знаємо пана Ігоря як професійну, ерудовану, висококультурну особистість, надзвичайно відповідальну та глибоко віддану справі. Саме ці риси формують його заслужений авторитет та велику повагу в колективі академії.

Бажаємо Вам, Ігорю Володимировичу, міцного здоров’я, творчої наснаги, добробуту та процвітання, а головне – Перемоги та Миру!

З величезною повагою
колектив академії