У час, коли наша країна проходить тяжкі випробування, дуже важливою є взаємна підтримка. Льотна академія Національного авіаційного університету сподівається бути корисною здобувачам закладів вищої освіти із територій, на яких ведуться активні бойові дії та інших закладів вищої освіти.

Здобувачі інших закладів вищої освіти, які з будь-яких причин не можуть продовжити навчання в своїх закладах вищої освіти можуть долучитися до освітнього процесу в Льотній академії Національного авіаційного університету в межах академічної мобільності. На разі в нашому закладі триває дистанційне навчання в режимі онлайн. 

Ми розраховуємо, що досвід провадження Академією освітньої діяльності допоможе спланувати кожному здобувачеві індивідуальну освітню траєкторію навчання, поділитися досвідом імплементації цифрових інструментів підтримки освітнього процесу та забезпечити перезарахування освітніх компонентів на засадах внутрішньої академічної мобільності.

Тимчасовий порядок надання освітніх послуг на засадах внутрішньої академічної мобільності в Льотній академії Національного авіаційного університету здобувачам вищої освіти з територій, де ведуться активні бойові дії

Здобувачі вищої освіти, які долучаться до освітнього процесу в Академії на засадах внутрішньої академічної мобільності отримають академічну довідку встановленого зразка. 

Для приєднання до навчальних занять уЛьотній академії Національного авіаційного університету потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: +380668361629, +380504572139