21 вересня 2022 р. відбулося розширене засідання кафедри аеронавігації, метеорології та організації повітряного руху. На засіданні кафедри було розглянуто клопотання професора кафедри конструкції повітряних суден, авіадвигунів та підтримання льотної придатності, д.т.н., професора Осадчого С.І., щодо відкриття та ліцензування нової освітньо-професійної програми «Аеронавігація» спеціальності 272 «Авіаційний транспорт» другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Кафедра підтримала дану пропозицію, також на розширеному засіданні був обговорений та рекомендований склад проєктної групи ОПП "Аеронавігація" спеціальності 272 "Авіаційний транспорт" другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Проєктною групою були розроблені проєкти освітньо-професійної програми та навчального плану, які опубліковані на сайті Льотної академії НАУ для обговорення.

Рекомендації та зауваження, щодо представлених проєктів надсилайте на електрону пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.