Щорічно 20 жовтня в світі відзначається міжнародний День авіадиспетчера. А оскільки це професійне свято поширюється на всіх фахівців, задіяних в системі управління повітряним рухом, то цілком природно, що саме до нього приурочується і День факультету ОПР КЛА НАУ.

21.10.2015 в Будинку культури «Авіатор» зібралися курсанти та співробітники факультету, а також всі, хто їм симпатизує. У теплій дружній обстановці прозвучали слова привітань. Кожен виступаючий прагнув також підкреслити високу значущість і відповідальність роботи кожного фахівця, пов'язаного з управлінням повітряним рухом. Курсанти факультету розкрили свій творчий потенціал у концертній програмі своєї художньої самодіяльності. Яскравіше інших блищала, звичайно, команда КВК факультету. Адже відмінне почуття гумору - це професійно важлива риса кожного авіатора.

З професійним святом вітаємо весь факультет Обслуговування повітряного руху! Щиро бажаємо успіхів, динамічного розвитку, мотивованих абітурієнтів та затребуваних, професійно надійних випускників!

Центр громадських зв’язків КЛА НАУ