22 квітня 2015 року відділом освіти Кіровоградської райдержадміністрації на базі Кіровоградської льотної академії НАУ було проведено семінар-практикум для вчителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району.

Фахівці льотної академії із завзяттям підключилися до проведення заходу, адже вкрай зацікавлені у тому, щоб юнаки та дівчата ще на шкільній лаві здобували високий рівень патріотизму та гарну фізичну підготовку. Саме таких – фізично розвинених та патріотично налаштованих абітурієнтів чекають у нашому навчальному закладі. Отже, льотна академія прагне активно співпрацювати зі шкільними колективами заради того, щоб заздалегідь забезпечити якісні характеристики школярів та зорієнтувати їх на здобуття авіаційних спеціальностей. На це зауважив начальник академії д.т.н., професор Неділько С.М. у своїй привітальній промові.

Вчителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» Кіровоградського району ознайомили з особливостями вступної кампанії та навчання у льотній академії, провели для них екскурсії у центр пошуку та рятування КЛА НАУ, в музей авіації та на Алею авіаторів, на кафедри військової підготовки та фізичної і психофізіологічної підготовки тощо.

Гості академії висловили свої позитивні враження від того, що побачили та почули в авіаційному вищі, а також встигли досягти домовленостей щодо спільних заходів працівників та курсантів КЛА НАУ зі школярами району. Така взаємодія безперечно піде на користь усім її учасникам та стане вагомим вкладом у формування нової генерації української молоді.

Центр громадських зв’язків КЛА НАУ