26 лютого 2020 р. студенти-правники  групи 1091, факультету менеджменту Льотної академії Національного авіаційного університету відвідали тренінговий центр  Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області. Під час заходу студенти мали змогу ознайомитися із діяльністю тренінгового центру для поліцейських зокрема, ознайомилися з особливостями та специфікою роботи  комп`ютерного класу, спортивної зали, класу вогневої підготовки, учбової кімнати огляду місця події, кімнати зали суду, ізолятора тимчасового тримання та інші.

Модератором даного заходу виступив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Руслан Іванович Горяченко, який детально розповів про особливості та завдання тренінгового центру, зазначивши, що розвиток та вдосконалення професійних навиків вимагає створення саме в такому форматі навчальних тренінгових центрів. Також він зазначив, що тренінговий центр сприяє підвищенню професійного  рівня особового складу і, відповідно, ефективності роботи поліцейських у питаннях попередження правопорушень та оперативного розкриття злочинів.

Студенти брали активну участь в обговоренні щодо діяльності тренінгового центру.  Особливо зацікавили студентів учбова кімната огляду місця події, кімната зали суду, клас вогневої підготовки.

Керівництво Льотної академії НАУ висловлює вдячність за співпрацю та сприяння набуття здобувачами вищої освіти  практичних навиків у процесуальному праві.

За інформацією кафедри права
та правового регулювання авіаційної діяльності