Подібного конкурсу серед хлопців-курсантів ще не проводили за всю історію існування Льотної академії. Представники курсантського самоврядування з радістю підхопили ідею організації конкурсу нового формату Mister Flight Academy, після проведення Міс-Академія 2018.

Спробувати себе в новій якості згодилися семеро майбутніх авіаторів. І вже перший конкурсний вихід хлопців у курсантській формі переконав, що варто зробити цей конкурс традиційним! Наступним випробуванням став авіаційний інтелектуальний конкурс. Тепер ми знаємо – майбутнє авіації у надійних руках. Перевіркою на міцність став третій вихід – демонстрація сили та краси, що доповнювався відео презентацією тренувань у спортзалі «Fight Baza». Четвертий вихід сучасних та елегантних мачо у костюмах додав конкурсу особливого шарму та витонченості. Цікаво, що конкурсанти однаково комфортно почувалися і у формі, і у демократичних футболках та джинсах, і в офіційних костюмах. Тому дуже тішило, що я можу просто насолоджуватися шоу, а не вагатися у визначенні переможця. А от 7-ом учасникам іншої команди – команди журі було складніше…

До складу журі увійшли: заступник начальника академії Олександр Чумак, заступник старшини академії Анастасія Глущенко, власник магазину чоловічої косметики «Chub Style» Павло Чуб, тренер спортзалу «Fight Baza» Ксенія Прудка, представник «Drova Pub» Лариса Українець, адміністратор «Студия Тату-Зависимые» Катерина Польщук та майстер тату Анастасія Осипчук. Ця команда працювала дуже чітко та злагоджено і визначила переможців у кожній із запропонованих номінацій.

«Містер Льотної академії» – Аркадій Назаренко;

«Віце Містер Льотної академії» - Артем Кім;

«Містер Інтернет» за результатами онлайн голосування на сайті «Тусовка» - Микола Бєляєв;

«Містер Інтелект» - Борис Кургановський;

«Містер Харизма» - Тарас Ювченко;

«Містер Стиль» - Фузайл Садиков;

«Містер Мужність» - Бахтійор Махмудов.

Курсантське самоврядування висловлює вдячність адміністрації академії: Олександру Чумаку, Анатолію Залевському та Валерію Шульгіну, компаніям «Sho Bar», «Chub Style», «Fight Baza», кінотеатру «Портал», «Manly Club», «Drova Pub»,«Студия Тату-Зависимые», «Не Добро Пожаловать» та «Tochka Squad» за надану спонсорську допомогу та призи. Зі словами вдячності звертаємося також до наших інформаційних партнерів сайту tusovka.kr.ua, журналу «Ланруж» та суспільного телеканалу UA:Кропивницький. І звичайно ж, дякуємо за шоу, яке допомагали створювати танцівниця Вікторія Попова, співачка Наталя Вакуленко, оркестр академії, саксофоніст та ведучий Назар Ісаков, «GirlsBand-Bodyboomstudio!» та ведуча Віра Стеннікова.

Олена Ковальова
Фото Крістіна Килинчарслан