Традиційне свято освітян цього разу в академії було особливо невимушеним та по-родинному теплим. Теплі вітання, щирі побажання та приємні музичні подарунки від курсантів створили справжній передсвятковий настрій для всіх.

Приємним сюрпризом для всіх стали фінансові заохочення від керівництва академії. А також відзнаки від Кіровоградської обласної ради. Тож, щиро вітаємо наших колег з відзнакою за сумлінну працю, вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері освіти області, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти:

Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено: доктора педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри професійної педагогіки та соціально – гуманітарних наук, голову спеціалізованої Вченої ради із захисту дисертацій Тетяну Плачинду та кандидата технічних наук, доцента кафедри фізико-математичних дисциплін, керівника Центру безпілотних літальних апаратів, вченого секретаря спеціалізованої Вченої ради із захисту дисертацій Юрія Ковальова.

Грамотою Кіровоградської обласної ради нагороджено кандидата історичних наук, доцента кафедри професійної педагогіки та соціально – гуманітарних наук Ірину Романько, секретаря Вченої ради академії, кандидата педагогічних наук Миколу Сидорова, кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри менеджменту, економіки та права Оксану Ситник.