23-24 листопада 2017 року в Кіровоградській льотній академії Національного авіаційного університету відбувається VІ Міжнародна науково-практична конференція «Управління високошвидкісними рухомими об’єктами та професійна підготовка операторів складних систем».

Під час відкриття наукового зібрання з вітальним словом до учасників звернувся начальник академії, доктор технічних наук, професор Сергій Неділько. Зокрема він наголосив, що стрімкий розвиток технологій вимагає від науковців та освітян ведення постійного наукового діалогу.  Тільки спілкуючись, обмінюючись досвідом, використовуючи інноваційні технології  ми зможемо разом якнайкраще вирішити найактуальніші наукові питання, пов’язані з підготовкою операторів складних систем.

Також Сергій Миколайович передав присутнім привітання з нагоди проведення конференції від Народного депутата України Олександра Горбунова та в.о. ректора Національного авіаційного університету Володимира Ісаєнка.

Розуміючі важливість для України розвитку наукового потенціалу та включення українських науковців до наукових досліджень, що стосуються сучасних кіберфізичних систем, Олександр Горбунов завжди підтримує прагнення колективу нашого навчального закладу долучатися до інноваційних розробок та досліджень.

Володимир Миколайович Ісаєнко у своєму листі-зверненні зазначив: «Такі зустрічі безперечно сприяють розвитку наукової думки у нашому навчальному закладі та його структурних підрозділах. Вітаю вас з науковим святом, щиро бажаю конференції досягти і перевершити поставлені задачі, а кожному сучаснику конференції наукового пошуку та особистих успіхів».