З 21 лютого стартувала донорська акція. Уже другий рік поспіль переступивши через свої страхи,  наші курсанти дарують свою краплинку любові та життя, тому, кому дійсно потрібна допомога.

Одним із найперших зразкових помічників стали волонтери Кіровоградської обласної організації загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України, курсанти Льотної академії. Я вважаю, що наш навчальний заклад обов′язково має знати відважних та незламних курсантів: Віталій Зозуля, Сукхе Бат-Ердене,  Ярослав Дашевський, Владислав Бердишев, Максим Білоус, Костишен Аліна, Нетопов Ігор, Соменко Миколай, Коновалов Святослав, Кочу Роман, Хормиденко Максим, Закорецький Дмитро, Ткаченко Максим, Ратушний Роман, Войтенко Катерина, Усата Марія, Товт Владислав.

Саме такі волонтери, у наші часи, є справжніми героями та людьми з великим та чистим серцем.

Разом з тим, ми не забуваємо виразити окрему вдячність нашому викладачу Корінному Сергію Миколайовичу, який не лише підтримав наших волонтерів, а й приєднався до їхньої доброї справи.

Із усією повагою та гордістю можна точно сказати, що ми впевнено крокуємо в майбутнє, коли є небайдужі. Залишається лише одне - хапатися обома руками за такий чудовий приклад, який нам подають не лише вчителі, а й курсанти.

Якщо ми хочемо змінити світ на краще, то варто змінити своє відношення до життя, стати активним та дарувати добро, тоді й світ почне змінюватися. Це не завжди легко, але все ж досяжно. Усвідомте одне, що маючи можливість зробити щось дійсно шляхетне для когось - ви станете такими ж героями, ви зможете пишатися собою, а головне, подумки вам скажуть «дякую» ті, кому ви врятували життя. Не проґавте цю можливість.       Отже, якщо ви завжди мріяли врятувати або подарувати життя іншому, станьте донором крові, допоможіть тому, хто потребує цього.

Анастасія Галінська