У центр громадських зв'язків КЛА НАУ звернувся начальник нашої медико-санітарної частини Балабін Ігор Миколайович з проханням допомогти йому донести слова щирої вдячності всім, хто взяв участь в зборі коштів на лікування його дочки Вероніки.

Завжди врівноважений і оптимістичний Ігор Миколайович не зміг стримати сліз, розповідаючи про те, яку підтримку його сім'ї надають працівники та курсанти льотної академії, цілі структурні підрозділи та окремі люди. Зворушливі маленькі суми від малозабезпечених товаришів по службі, які, незважаючи на власні труднощі, не могли залишатися байдужими і вся грошова премія за зайняте перше місце в міжвузівському конкурсі курсантського колективу учасників художньої самодіяльності. Курсанти, які виділяють частинки своїх стипендій та абсолютно незнайомі люди, що передають адресну фінансову допомогу ... Всім світом вдалося зібрати суму понад 60 тис. гривень, якої вистачило на перший етап лікування. Ігор Миколайович і його сім'я від щирого серця дякують усім, причетних до того, що шанси Вероніки на одужання зросли. І це було єдине послання, яке просив донести до людей наш шановний співробітник, мужній батько, бореться за життя своєї дочки.

Однак від себе особисто додам, що лікування, необхідне Вероніці, на жаль, вимагає нових витрат. Тому прошу всіх своїх колег подумати про те, що біда прийшла не тільки в родину Балабіних. Вона прийшла в наш колектив. І, згуртувавшись проти неї, ми можемо перемогти, подарувавши життя не по роках мудрій і сильній духом дівчині. Кошти на лікування Вероніки можна передавати через своїх профоргів, старшин або приносити безпосередньо в медико-санітарну частину. А можна перерахувати на розрахунковий рахунок в Приватбанку 4149 4978 1410 5666 одержувач Балабіна Жанна Антонівна (телефон мами 050 623 35 08.).

Керівник ЦГЗ КЛА НАУ Ольга Кушнір