В інтерактивному музею-літаку Ан-24 відбулась чергова екскурсія. Її учасниками стали молодші школярі  школи №29 м.Кіровограда.

Керували віртуальним польотом викладачі КЛА НАУ Вадим Лефтор та Сергій Рагулін.

Розсівшись по місцях справжнього літака та пристигнувши ремні безпеки хлопчики та дівчатка приготувались уважно слухати.

Перша частина будувалась як діалог між викладачем та дітьми. Екскурсанти із задоволенням та активно відповідали на такі питання: «Хто керує літаком? Які авіаційні професії ви ще знаєте? Хто перевіряє багаж пасажирів? Чи літали ви коли-небудь літаком і куди?» та такі інші.

 Розповідь екскурсовода про літак лунала як казка - чітко і зрозуміло для маленьких пасажирів. Потім всі на великому екрані в салоні літака переглянули відеофільм польоту над нашим містом. Такі кадри визвали великий інтерес не тільки малечі, але й їх батьків, вчителів, які супроводжували екскурсантів.

Ознайомившись з польотом на екрані, кожний відвідувач отримав змогу відчути себе пілотом. Дітки парами заходили до кабіни літака, сідали у пілотські крісла, торкалися штурвалів та фотографувалися. Більше фотографій викладено на сторінці нашого музею у Фейсбуці https://www.facebook.com/VirtualTripForEveryKid/?ref=bookmarks. Дивиться, ставте позитивні оцінки, додавайте свої авіаційні фото, допомагайте розповсюджувати інформацію у соціальних мережах щоб ще більше дорослих дізнались про наш музей та подарували своїм дітлахам радість зустрічі з авіацією та польотами.

Центр громадських зв’язків КЛА НАУ