Кажуть, колись один із письменників вибудував своєрідну шкалу людських радостей. В цьому переліку були багатство, любов, слава, влада … І кожна з цих радостей не могла наситити повністю людське життя, і тільки на вершині цієї шкали сіяла величним світлом вища радість, котра може завоювати людину повністю – це радість творчості.

Саме такої радості у Всесвітній день письменника змогли торкнутись студенти/курсанти факультету менеджменту Льотної академії Національного авіаційного університету під час зустрічі в бібліотеці будинку культури «Авіатор» з творцями слова та музики, а саме: - Миколою Барабулею, Ольгою Полевіною, Володимиром Лобачем та Олексієм Івановим. Це був не матеріальний, але цілком відчутний дотик, який розтривожив душу та примусив відгукнутись, дати новий погляд, зрозуміти голос істини, голос правди, який єднає серця, піднімає на вершину духу.

Тож, дорогі наші люди творчості, вітаємо вас із Всесвітнім днем письменника! Чарівний світ, який ви створюєте заворожує і захоплює. Бажаємо вам, наші дорогі письменники, міцного здоров’я, творчих успіхів і нових літературних шедеврів. Нехай ваша муза ніколи вас не покидає, а рядки лягають на папір легко і невимушено. Удачі вам у всіх ваших творах і позитивної оцінки читачів.